Edu program u Inqury Inc.

U Inquiry Inc. podsjećaju na kontinuirano otvorene pozive na sudjelovanje u aktivnostima OPEN CALL i Hipotetske strukture: virtualni krajolici.

Program aktivnosti ZNANJE posvećuju prikupljanju i dijeljenju referenci prema najboljim praksama, a po uzoru na otvorene i free repozitorije koji područje interneta koriste u svrhe slobodne kulture i znanja.
http://www.formatc.hr/precog#070816

Kao dio Edu programa na temu računalne kulture u umjetnosti – u kolovozu pratimo online MOOC Copyright for Multimedia (https://www.coursera.org/learn/copyright-for-multimedia)

Cilj programa je produbiti znanje o zakonskim okvirima autorskih prava u kontekstu multimedijalnog stvaralaštva. Na radionicama će na konkretnim primjerima vlastitih i tuđih djela praktično testirati i pokušati što jasnije definirati granice slobodne kulture.
Program je namijenjen svima koji se bave nekim oblikom multimedijalnog stvaralaštva. Za sudjelovanje nije potrebno predznanje o području autorskog prava.

Radionice se održavaju 11.8. i 31.8., od 19h.

http://www.formatc.hr/inqinc/mooc#11-250816
https://www.facebook.com/events/303849356634259/

Uz regularni program na temu digitalne umjetnosti, u prostoru InqInc. možete potražiti i svoj primjerak besplatne knjižice s detaljnim uputama za ovaj tip digitalne umjetničke kreacije, nastale u suradnji s hacklab01.org i Orlandom, u sklopu suradničkog (CLUBTURE) projekta Glitch/Databend, te prve primjerke tiskane digitalne likovne umjetnosti koja će u kontinuitetu biti dostupna u prostoru InqInc., u suradnji s umjetnikom pod pseudonimom VAST.

U sklopu Edu programa o tradicionalnim umjetničkim tehnikama u kolovozu održavaju radionice figurativnog crtanja s uvodom u slikarstvo, te radionice grafike (linoreza) za početnike.

Termini rezervirani za crtanje i slikanje su 16.8., u vremenu od 16-20 sati, a termini radionica grafike su 17.8., od 16-20 sati.

Radionice su besplatne, i adekvatne svim uzrastima. Osiguravaju hladne napitke i osnovni pribor – papire, olovke, pribor za linorez te opremu za slikanje, a ukoliko već imate svoju najdražu opremu, slobodni ste ponijeti ju.
Molimo Vas da radi rezervacije mjesta svoj dolazak najavite na hello@formatc.hr ili na +385958817762.

Crtanje – http://www.formatc.hr/inqinc/crtanje#08
https://www.facebook.com/events/658201507665590/

Grafika – http://www.formatc.hr/inqinc/grafika#08
https://www.facebook.com/events/1089533067791613/

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s