Pulski filmski festival u kinu Urania

Filmovi s Pulskog festivala stigli su u kino Urania, ovaj tjedan još uvijek možete pogledati filmove Houston, imamo problem (utorak, 26. srpnja, 19.15 sati) Žige Virca te film S one strane (srijeda, 27. srpnja, 19.15 sati) Zrinka Ogreste.

Upravo je film S one strane bio ovogodišnji pobjednik festivala s osvojenih 8 nagrada (Velike Zlatne Arene za najbolji film, Zlatne arene za režiju, Zlatne arene za scenarij, Zlatne Arene za najbolju glavnu žensku ulogu, Zlatne arene za najbolju glavnu mušku ulogu, Zlatne arene za montažu, Zlatne arene za oblikovanje zvuka i nagrade Oktavijan).

Detalje potražite OVDJE.

Program “Ljeto je u kinu: Pula u Kino mreži” je u organizaciji Hrvatske mreže neovisnih kinoprikazivača i Hrvatskog audiovizualnog centra te u njemu sudjeluje 11 nezavisnih hrvatskih kina. Ovaj mini festival svojevrsno je zagrijavanje za Vukovar Film Festival koji se održava krajem kolovoza u kojemu ove godine sudjeluju i Osječki kinematografi.

Ne zaboravite na ljetno radno vrijeme Uranije. Naime, kino redovno radi od utorka do nedjelje. Od 1. do 16. kolovoza zbog kolektivnog godišnjeg odmora kino Urania će biti zatvoreno, a projekcije se neće održavati.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s