Festival slikovnice “Čuvari priča”

Drugi Festival slikovnice „Čuvari priča“ u organizaciji Udruge za rad s mladima Breza, Gradske i sveučilišne knjižnice u Osijeku, Studija za promicanje kulture i kreativnoga izražavanja – GEKKO i Dječje osječke kreativne kućice Dokkice održava se 1.- 3. srpnja ove godine.

Festival je nastao iz zajedničke suradnje ovih organizacija, a ove godine program Festivala uvršten je u program Osječkog ljeta kulture.

Tijekom cjelodnevnog programa u petak posjetitelji će moći sudjelovati u lutkarskoj radionici, družiti se uz slikovnicu s prikolicom-pričalicom te saznati kako nastaje radio emisija. Osim toga, bit će predstavljena slikovnica „Vjeverice u obitelji medvjeda“ Hane Rižovski Delogu te izložba ilustracija Manuela Šumberca „Čuvari priča“.

U nedjelju 3. srpnja u Galeriji Waldinger održat će se pričaonica „Kradljivica ključeva“ Marte Marie Mekovec de Carvalho. Program se održava u dvorištu GISKO-a te u parku kraj knjižnice, a u slučaju kiše događanja će se održati u prostorima GISKO-a i Američkog kutka.

Više informacija potražite na FB eventu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s