King Who, Indigoscience i Harvo Jay u Exitu

Posljednji koncert u proljetnom dijelu Phonogram koncertne sezone održat će se u subotu 4. lipnja u klubu Exit kada će nastupit će King Who (ex. Us Lights) iz Portlanda te dva nova lica na osječkoj glazbenoj sceni: Indigoscience i Harvo Jay.

Glazbu benda King Who karakterizira jedinstvena mračna i emotivna atmosfera u kombinaciji s gitarskim i elektroničkim melodijama te moćnim i dominantnim vokalom. Iza sebe imaju dva EP-a, jedan album te nebrojeno mnogo kilometara i koncerata diljem Europe i SAD-a.

Indigoscience je nastao kao ideja dvaju entuzijasta zaljubljena u instrumentalnu glazbu s naglaskom na post rock žanr. Prvi puta se kao ideja benda pojavio još nekoliko godina prije konačnog osnivanja u današnjoj postavi, koja je svoju prvu probu odradila u listopadu 2015. godine.
Idejno zamišljen kao bend u koji će svaki član unijeti dio glazbe i utjecaja na kojima je glazbeno i umjetnički odrastao, Indigoscience je bend koji je teško žanrovski potpuno precizno definirati.

HarvoJay je tročlani noise/math pop bend iz Osijeka. Bend iza sebe ima ep iz 2015., a trenutno rade na materijalu za prvi album. Njihovu glazbu karakteriziraju konstantne dinamičke promjene i tekstovi inspirirani sloganima i narodnim izrekama.

Program počinje u 21 sat a cijena ulaznice je 30 kn.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s