Ciklus filmova In Memoriam Marilyn Monroe

Pored uobičajenog, svakodnevnog programa kojega možete pratiti na FB stranici, u Kinu Urania su se za kraj mjeseca potrudili prikazati filmove Marilyn Monroe, povodom godišnjice njezina rođenja.

54 godine nakon smrti, Marilyn i dalje ostaje ikona pop kulture te neizostavan dio filmske povijesti, a ovaj tjedan je posvećen upravo njoj kroz ciklus filmova In Memoriam Marilyn Monroe.

Kako bismo imali potpuni doživljaj gledanja filmova popularne glumice, naslove Neki to vole vruće (četvrtak 26. svibnja u 19,15 sati) i Sve o Evi (nedjelja 29. svibnja u 19 sati) ćemo prikazivati na originalnim 35 mm filmskim vrpcama – poručuju u Kinu Urania.

Podsjećaju i na projekt “Film in Residence” koji se provodi u Clubu Peppermint, gdje možete pogledati besplatne kvalitetne, edukativne, festivalske i dokumentarne sadržaje.

U ponedjeljak (30. svibnja) i utorak (31. svibnja) u 20 sati repriza je filma Pogled tišine – još jedan fascinantan uvid u političku sadašnjost i prošlost Indonezije obilježenu političkim ubojstvima tijekom 60-ih.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s