Hrvatska volontira i u Gradskoj knjižnici

Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek sa svojim se volonterima uključio u manifestaciju “Hrvatska volontira”. Manifestacija Hrvatska volontira održat će se od 16. do 21. svibnja 2016. godine.

Hrvatska mreža volonterskih centara organizira manifestaciju Hrvatska volontira kojom se na nacionalnoj razini nastoji mobilizirati velik broj organizatora volontiranja i volontera kako bi se istaknuo ogroman značaj volontiranja za razvoj suvremenoga demokratskog društva i promovirala vrijednost volontiranja kao građanska vrlina i navika srca.

Program započinje danas, 16. svibnja u 17 sati s aktivnosti Učimo igre s pravilima – društvene igre za male i velike (Čovječe ne ljuti se, Mlin, Šah…). Nastavlja se u srijedu, također u 17 sati s čitanjem i pričanjem priča najmlađima “Psst… priča!. Posljednja aktivnost “Čitateljski izazov – lijepo čitanje naglas i preporuka kvalitetne dječje literature” planirana je za subotu, od 11 do 12.30 sati.

Sve navedene aktivnosti održat će se u prostoru Igraonice Odjela za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

1 Comment

  1. Europska avenija uz ljepotu fasada ima i ljude od knjiznice do Francuske alijanse koji zive autopoiesis.
    Sve mi je. Vise zao sto sam bio sentimentalan prema propustima ekipe iz 2. kruga i pitam se kako kreirati Osijek virtuelnom prijestolnicom epk2020, kad nismo de iure.
    Pozivam sve, koji slicno osjecaju i misle na akcijsko istrazivanje da volonterskim radom
    Podignemo htijenje, znanje i timski duh uz pomoc internet tehnologije.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s