Format C – projekcije, radionice, istraživanje

U kolektivu Format C i u svibnju organiziraju radionice klasične i digitalne umjetnosti te pozivaju i na sudjelovanje u daljnjem formiranju koncepta i grupe za istraživanje teme znanja.

Pozivaju i na projekciju video rada Starring Role, autorice Susanne Flock, 15. svibnja u 18 sati u prostoru Inquiry Inc. (Adama Reisnera 137). Na ovom će događanju sudjelovati i kolektiv Phonogram.

Podsjećaju i na program OPEN CALL, koji je otvoren tijekom cijele 2016. godine i u sklopu kojega u svibnju i lipnju ostvaruju suradnje s autoricom S. Flock i inicijativom Bash ART.

Radionice Edu programa [klasični mediji u umjetnosti] održat će se 13. svibnja (kiparstvo, crtanje) te ponovo 27. (kiparstvo) i 28. svibnja (crtanje). Osnovni materijal je osiguran, a ukoliko imate kakav specifičan cilj/želju, ponesite svoju opremu i/ili dođite na savjetovanje. Radionice su besplatne i bilo koja tehnika i ideja su dobrodošle!

U svibnju održavaju i malu seriju radionica za kreiranje digitalne umjetnosti, po DoItWithOthers principu i to s visokokvalitetnim digitalizacijama radova od povijesne vrijednosti, dostupnima na stranicama projekta dadaclub.online.

Održava se i DIWO edukacijski čitalački program koji tematizira mogućnosti i strategije stjecanja i podjele znanja iz raznih područja – u kulturni sektor.

Svi programi su besplatni i otvorenog tipa, a događanja možete pratiti i na stranici InqInc.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s