ReArt festival – Put u središte zemlje

“Marta, Marta”, lutkarska predstava za djecu koja će se održati u sklopu ReArt festivala, samo je jedan u nizu različitih i mnogobrojnih aktivnosti koje će se održati u sklopu ove dvodnevne manifestacije.

Predstavu po tekstu Ane Lauš je pripremio atelier Artist, a počinje u 10 sati, 23. travnja kod Vodenih vrata nakon čega će se održati i radionica za djecu pod nazivom “Dramoplov”.

ReArt festival kojega organizira Udruga PLANtaža počinje u petak, 22. travnja u 12 sati Konferencijom kulturnog turizma pod nazivom „Kulturni krajolik. Turistička destinacija?“ u organizaciji Hrvatskog društva kulturnog turizma – CroCultTour (Arheološki muzej).

“Slasta” – ReArt kafić na otvorenom, izložba umjetničkih instalacija, likovna radionica “Digitalni kolaž” i “Papergirl”, radionice „Hula-hopa“ i „Slack linea“, plesna predstava „Peti element“ Plesnog studija Shine, Otvorenje izložbe fotografija podzemnih tunela u Tvrđi, otvorenje izložbe „Svjetlost“ u Galeriji Kazamat, predstava „Kralj umire“ SOS – Scene Osječkih Studenata, Umjetničke akademije u Osijeku u suradnji s Odjelom za kulturologiju te glazbeni program u večernjim satima, predviđeni su za prvi dan ReArta.

Subota je još bogatija, a program počinje već u 9 sati.

Detalje programa potražite na FB eventu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s