Mali i veliki prijatelji Muzeja

Za svu djecu koja pokazuju interes prema likovnoj umjetnosti, u Muzeju likovnih umjetnosti imaju rješenje. Za njih već mjesecima organiziraju radionice Mali prijatelji Muzeja, na kojima, uz originalne umjetnine i različite kreativne načine učenja likovnih tehnika, kroz igru provode vrijeme u ugodnom i sigurnom okruženju Muzeja likovnih umjetnosti.

Radionice prate različite izložbe, pa djeca mogu istraživati različite grafičke tehnike, kiparstvo, slikarstvo, ali i druga područja, koja će ih iznenaditi.

Mali prijatelji Muzeja je program namijenjen djeci nižeg i višeg osnovnoškolskog uzrasta, a slijedeći susret je u subotu, 2. travnja, a nakon toga 16. i 30. Travnja od 10.15 do 11.45 sati.
Cijena pojedinačne radionice je 5 kuna, a moguće je i pretplatiti se na sve radionice. S obzirom da je broj djece po radionici ograničen, prijave su poželjne putem e-maila: muzejski.pedagog@mlu.hr ili na broj telefona: 031/ 251-291, kontakt osoba: Kristina Delalić Vetengl, muzejska pedagoginja.

Srijeda popodne je vrijeme za odrasle. S iskustvom unatrag posljednjih godinu dana, uz stručna vodstva kustosa izložbi, polaznici su istražili različite likovne tehnike otkrivajući svoj likovni rukopis, ali i nova područja interesa.

Radionice za odrasle održavaju se srijedom od 16 do 18 sati.

– Želimo nastaviti razvijati grupu odraslih uključivanjem novih zaljubljenika u umjetnost koji ju žele bolje upoznati, i isprobati proces nastanka umjetničkog djela. Pozivamo sve zainteresirane da nam se jave i osiguraju svoje mjesto – poručuju u MLU.
Prijave su moguće na gore navedeni e-mail ili telefon. Cijena pojedinačne radionice je 5 kuna, a moguća je i mjesečna pretplata na radionice po cijeni od 20 kuna. Muzej osigurava sav potreban materijal koji je uključen u cijenu radionica.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s