Welcome EPK 2020: perspektiva supkulture – što možemo?

Agencija Adverta, Barcelona pub i PunkParti pozivaju na kulturno mashup večer Welcome EPK 2020: perspektiva supkulture – što možemo?.

Predavanje, rasprava i punk parti održat će se dan uoči proglašenja Europske prijestolnice kulture za 2020. godinu, 23. ožujka 2016., s početkom u 20 sati u Barcelona pubu.

Predavanje pod nazivom „Dizajn u supkulturi: PunkParti“ održat će osječki dizajner Ivan Bašić Ronga, a u panel raspravi o poziciji supkultura u gradu sudjelovat će Darko Bošnjak (Phonogram), Renato Stupar (PunkParti), Zoran Kulić (VuBass) i Ivan Grgić (Agencija Adverta) dok će raspravu moderirati Marin Seleš (Agencija Adverta).

Za punk parti biti će zadužena ekipa koja se bude nalazila u lokalu.

Što znači supkultura u današnjem kontekstu i postoji li ona uopće u gradu koji ima velike šanse postati Europska prijestolnica kulture? Što će se dogoditi ukoliko Osijek zaista bude izabran i hoće li postojeće supkulture postati mainstream ili trebaju nastaviti djelovati na način na koji su to činile do sada? Točnih odgovora na sva ta pitanja nema, no postoji mjesto, trenutak i ambijent u kojem se može o tome raspravljati, debatirati i možda doći do nekih konkretnih rješenja.

„Supkulturnjaci“ su spremni pomoći, a vas pozivamo da se uključite. Dozvolite da se i vaš glas čuje!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s