Najveći ReArt festival do sada

Put u središte zemlje tema je vodilja najnovijeg proljetnog ReArt festivala koji će se održati 22. i 23. travnja 2016. godine. Sama tema festivala aludira i na podzemne tunele u Tvrđi koje organizatori planiraju promovirati kroz lokaciju na kojoj se odvija program.
ReArt festival stvara platformu umjetnosti kroz koju povezuje i promovira afirmirane i neafirmirane umjetnike te upoznaje javnost s njihovim radom, a ujedno educira građane o umjetnosti i kulturi.

Ovoga proljeća program festivala će biti raznolikiji i bogatiji, samim time što će uključiti najveći broj umjetnika do sada kroz suradnje udruga koje će zajedničkim snagama razvijati koncept aktivnog sudjelovanja građana i su-kreirati kulturno-umjetničke programe kroz korištenje inovativnih i tehnologijskih rješenja u kombinaciji sa eco-friendly filozofijom.

Udruga PLANTaža je otvorila natječaj za izlaganje/prodaju umjetničkih i kreativnih radova na ReArt festivalu 2016. Natječaj je otvoren od 4. do 31. ožujka 2016. Za sva dodatna pitanja u vezi natječaja zainteresirani se mogu obratiti na e-mail: reart.sajam@gmail.com

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s