2 Comments

  1. Volio BiH da Je to istina, Ali se bojim da Je tzv eta vrlo nizak. Upitao sam jucer kolegice na Efosu Sto znaju o Glagoljici. Tvoja profesorica izvrsno razvija Projekt, pise vrhunske knjige na toj temi koja nam objedinjava FREKVENCIJE slova I brojeva, u sirem smislu znanosti I umjetnosti, u najsirem I ukljucivanje I vjere.
    Iako Je na zidovima fakulteta puno poruka Glagoljice, iako imamo na STV takvu emisiju ( upravo slusam izvrsno glagoljanje Bojana Uranjeka I Drazena Gorjanskog, koja ce vjerojatno imati isto mali eta na Sveuciliste, grad, regiju itd.), imamo Osijek soft city, upitajmo se koliko studenata I profesora koristi svoj emocionalni-motivacijski-intelektualni-socijalni potencijal????
    Uvjeren sam da smo na 1-5% a to znaci da bismo 10-100 puta mogli imati vise zaposlenih u gradu u high tech no Sto Je sada.

  2. Epk2020 Je izvrsna prilika da podignemo motivaciju, nivo znanja I razvijemo timove I projekte na Efosu I cijelom Sveucilistu, a odnos prema toj sansi Je sramotno nisko kod niza odgovornih osoba u nasoj sredini.
    Do 17.3.2016 imamo sansu pripremiti se vrhunski. A kad pobjedimo a znat cemo 25.3. ( pred Uskrs) do 2019 mogli bi Kao Sveuciliste sa x-tog mjesta doci medju prvih 100, usudio BiH se reci I u prvih 10 …
    Raspravimo Sto prije, vidimo tko Hoce I zna, iskoristimo studentski radio I tv ( Davor Vrandečić I drugi SU tehnicki spremni) I krenimo u AKCIJSKO istrazivanje.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s