Brevisice i prijatelji za odlazak u Rusiju

Višestruko nagrađivani Vokalni ansambl Brevis iz Osijeka, u ovoj je godini pozvan, da kao jedini predstavnik Hrvatske, nastupi na zborskom natjecanju 3. World Children and Youth Choral Championship koje će se od 15. do 20. veljače održati u Sankt Peterburgu u Rusiji!

Nastup na Svjetskom prvenstvu za mlade pjevačke zborove u Sankt Peterburgu prilika je za osječke pjevačice da u međunarodnom okruženju predstave hrvatsku glazbenu kulturu i umjetnost, kao i visoke rezultate svoga umjetničkoga rada.

Brevisice i prijatelji naziv je humanitarnog koncerta na kojemu će Brevisice, predvođene dirigenticom Antoanetom Radočaj-Jerković, a uz klavirsku pratnju Davora Dedića, nastupiti zajedno sa, kako to i sam naziv koncerta kaže, svojim prijateljima! Koncert će se održati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku, a na njemu će zapjevati i Dječji zbor Osječki zumbići, članovi popularnog osječkog sastava NoJazzBand, Goran Bošković iz osječke grupe Fluentes i studenti solo pjevanja Umjetničke akademije u Osijeku.
Koncert će se održati 24. siječnja u 19:30 sati, a donacijske ulaznice po cijeni od 50 i 80 kuna se mogu kupiti na blagajni Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku. Sve će skupljene donacije biti iskorištene kako bi se Brevisicama pomoglo da otputuju na natjecanje u Sankt Peterburg.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s