Da, istina je, kvalitetno živimo, ali mora im se reći kako pravi Šolja iznosi kulen onda kada dođu gosti, a za drugi dan može i granatir tijesto. Uspijevamo se mi probiti kroz taj medijski tjesnac i doći do Beča, Budimpešte, Sarajeva, Beograda, Londona i dalje, ali ovom prilikom možda otvorimo neke nove koridore ili popunimo barem postojeći C-5. Mislim ponajprije na politiku koja bi poput semafora na zelenom valu imala omogućiti protok i plasman (što poneki i rade) proizvoda i usluga, a ne da nam kao na križanju s Drapšinovom pale crveno svjetlo pa moramo stati, a počesto se onda i nesreće događaju jer kada se naglo zakoči ljudi se i sudare.

Mislim kako bi nam,  prije spomenuta vidljivost i izloženost u ovom slučaju doprinijela da nam više pale zelena svijetla kako u kulturi tako i u gospodarstvu. Nije li to pravi i jedini posao političara  u cijelome svijetu,  potpomoći  i stati  iza proizvodnje u svojim krajevima, koje zastupaju.

VJEKOSLAV JANKOVIĆ

Join the conversation! 1 Comment

  1. “Fulali” su (“odlučujući”) i “šefa” i “stanicu”(a mi puštamo da guraju Grad i građane u najcrnju apatiju)!!!! Počam od ka(k)ališta – godinama nudim model dodatne zarade (samoizgrađujuće!!) temeljene na učinjenim investicijama i rezutatima..nema ni elementarnog zanimanja za tu mogućnost..ni od koga..NE zaslužujemo prestižnu titulu..ovog vijeka!!!!!

    Odgovori

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

Kategorija

Nekategorizirano, Scena

Oznake

,