Muzej likovnih umjetnosti se već tradicionalno uključuje u manifestaciju Noć muzeja koji se održava 30. siječnja. Ove godine program je temeljen na aktualnoj izložbi 24. slavonski biennale “Jednom jedan putnik” uz inspiraciju temom Noći muzeja 2015. “Izumi i otkrića – Nikola Tesla univerzalni um”.

Druženje započinje Dječjom Noći muzeja, a do samog kraja izmjenjivat će se različiti programi poput “Putujmo zajedno kroz postav”, likovne radionice, igre “Pratimo zvuk”, ulične čitaonice o pustolovinama i performansa free style i rap glazbe.

Dakle, Noć muzeja započinje u 17 sati prezentacijom dječjih radova i njihovom animacijom. U 17 sati započinje i program “Putujmo zajedno kroz postav” te traje do 18 sati. Od 18 do 20 sati održat će se likovna radionica za djecu, a ako bude snijega, od 17 do 20 sati posjetitelji će moći izraditi velikog snježnog putnika u dvorištu Muzeja likovnih umjetnosti.
Od 20 do 22 sata održat će se igraonica “Pratimo zvuk: Igrajmo pikado sa slijepim i slabovidnim osobama”, a od 21 do 22 sata Ulična čitaonica o pustolovima. Od 23 sata do ponoći održat će se performans free style i rap glazbe.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

Kategorija

Likovnost, Nekategorizirano

Oznake

, ,