Svi dosadašnji projekti na kojima smo sudjelovali pa tako i izložba “Zoete Zonde”   za koju je moja supruga Antonija izradila niz originalnih licitara u suradnji s umjetnikom  Draganom  Striškovićem, a  koja je postavljena 2001. godine u Rotterdamu, Europskoj prijestolnici kulture, dogodili su nam se zbog toga što je prepoznat njezin kvalitetan rad i majstorsko umijeće. Naravno, bilo je potrebno i malo sreće i puno, jako puno rada.
Dakle, nama sudjelovanje u Europskoj prijestolnici kulture nije nepoznat, dalek i neostvaren san. On se nama dogodio, veoma uspješno, donio nam neka nova iskustva, lijepa prijateljstva, a istovremeno bilo je lijepo na plakatu izložbe pročitati i ime grada iz kojeg jesmo.
U svom smo poslu uvijek i prvenstveno išli srcem prema naprijed u svakom smislu te riječi. Nikada se nismo pripremali za kakav događaj ukoliko nismo bili sigurni u njegovu realizaciju i dobru priču koju takav događaj prati.
Kada bi se manje očekivalo od eventualnog dobitka, a puno više sebe davalo odmah i sada, to bi donijelo rezultate koji bi nas uspješno doveli do željene titule.

JOSIP RANOGAJEC

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

Kategorija

Kulturni amaterizam, Nekategorizirano

Oznake

, , ,