BikeMyDays festival je prvi festival u Osijeku, ali i šire, tijekom kojega će se nizom tribina, predavanja, projekcija, radionica, performansa te drugih edukativnih, zabavnih i uzbudljivih sadržaja promovirati biciklizam kao pojavu koja na jedinstven način uvelike mijenja gradove, države, pa i svijet, u mjesta za ugodniji život.

Festival započinje danas, 16. rujna u 18.30 sati na Odsjeku za likovnu umjetnost Umjetničke akademije u Osijeku, Kralja Petra Svačića 1/F, a u 19 sati na istom mjestu održat će se javna tribina “Kako oblikovati grad za ljdue?” na koju su pozvani i predstavnici Grada Osijeka te Društva arhitekata grada Osijeka.

Središnji dan ovoga festivala je subota, 20. rujna kada će se u 14 sati održati predavanje projektnog partnera CroCulToura – Hrvatskog društva kulturnog turizma, a Jasenka Ricl govorit će o Inovativnoj promociji biciklizma kroz umjetnost i medije.

Za taj je dan predviđeno i posebno zanimljivo predavanje Simona Wintermansa, cikloputnika svjetskog glasa koji biciklom spaja Europske prijestolnice kulture te je organizator BikE.U biciklijade između Osijeka i Pečuha.

Festival traje do 22. rujna, a ulaz na sva događanja je besplatan.
Cjelovit program pogledajte OVDJE.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

Kategorija

Kulturni amaterizam, Nekategorizirano

Oznake

, ,